Nieuwe leerlingen

Welkom op de site van OBS De Sterappel. Wat fijn dat u geïnteresseerd bent in onze school.

Bent u nieuwsgierig naar de sfeer en onze manier van werken? Kom dan samen met uw kind een kijkje nemen bij ons op school. U kunt altijd telefonisch contact opnemen via 0344-604022. Als u dan vraagt naar Linda Beaupain (locatieleider), zal zij u verder helpen met het plannen van een eerste afspraak met rondleiding. Zij plant deze afspraak vrijwel altijd in de ochtend, omdat u als nieuwe ouder “de school in beweging” ziet. U ziet de kinderen en de leerkrachten aan het werk en ervaart meteen de sfeer.

Als u besluit uw kind aan te melden op de Sterappel, kunt u het inschrijfformulier hieronder downloaden en/of meteen digitaal invullen en terugsturen. Uiteraard kunt u ook het formulier op school op halen en daar weer inleveren. Als uw kind in het administratiesysteem is aangemeld, ontvangt u per mail een bevestiging van inschrijving.

Ongeveer twee maanden voor de vierde verjaardag van uw kind neemt de  leerkracht contact met u op voor het maken van wen-afspraken. Indien u eerder een afspraak wilt maken, kunt u bellen naar school.                                                        Ongeveer zes weken voor de verjaardag mag uw kind één tot twee keer komen wennen, met een maximum van tien keer. Na de wen-weken nodigt de leerkracht u uit voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek hoort u dan ook meteen hoe het wennen is gegaan.

U kunt na schooltijd altijd even met de leerkracht praten om vragen stellen, wij zullen deze graag beantwoorden. We hopen en verwachten een leuke wen-periode voor uw zoon of dochter..

Download hier het inschrijfformulier