Nieuwe leerlingen

Welkom op obs De Sterappel. Wat fijn dat u geïnteresseerd bent.Wilt u (samen met uw kind) een kijkje komen nemen? Dan kunt u bellen met 0344-604022. Vraagt u dan naar Anneke Smits of Gerrie Amperse, zij kunnen u verder helpen met het plannen van de eerste afspraak.

Tijdens de eerste afspraak maakt u kennis met de directeur, die u het één en ander uitlegt over school. U krijgt dan ook meteen een rondleiding door de school en maakt eventueel kennis met de leerkracht(en) van de kleutergroep. Aan het eind van het gesprek krijgt u een informatie folder mee over het reilen en zeilen in de kleutergroep.

Als u, uw kind heeft ingeschreven werken wij volgens de volgende stappen:

1. Inschrijving, met het inschrijfformulier in te leveren op school.
2. Ongeveer drie maanden voor de vierde verjaardag van uw kind neemt de leerkracht contact met u op, voor het maken van wen afspraken. Indien u eerder een afspraak wilt maken kunt u bellen naar school.
3. Ongeveer zes weken voor de verjaardag mag uw kind 1 tot 2 keer komen wennen, met een maximum van tien keer.
4. Na de wenweken krijgt u een intake gesprek met de leerkracht en bespreken we ook gelijk hoe het wennen is gegaan .

U mag na schooltijd altijd even met de leerkracht praten om vragen stellen, wij zullen deze graag beantwoorden en hopen op een leuke wen periode.