Welkom op de pagina van groep 4!

Groep 4 is een enthousiaste groep kinderen die graag aan de slag gaat met nieuwe informatie. Naast opdrachten uit de werkboeken, oefenen we de leerstof ook graag met een spel binnen of buiten op het plein! Denk hierbij aan de getallenrij met sprongen van 2, 5, en 10, de tafels 1 t/m 12, woorden lezen en spellingsregels oefenen. Ook gaan we dit jaar aan de slag met Ipads.

Samen met juf Hanna (maandag) en juf Elza (dinsdag-vrijdag) wordt er hard gewerkt. Natuurlijk is er zo nu en dan ook tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld met een vrij moment of crea- en spelletjesmiddag.

Een fijne sfeer vinden we erg belangrijk en we zien dit als een voorwaarde om tot leren te komen. Daarom besteden we hier geregeld aandacht aan met de Ster van de Week, symbolen van Fides, lessen SEO en drama, en natuurlijk de Coole Cactus die elke dag verdiend kan worden door een leerling.

Op z’n tijd werken we samen met andere klassen op het leerplein wat regelmatig wisselt van thema. Hier proberen we de meervoudige intelligenties aan te spreken. Wekelijks hebben we een activiteitenplein waarvoor we groepsoverstijgend werken. Daar willen we out of the box en veelzijdig denken door de kinderen kennis te laten maken met activiteiten rondom bijvoorbeeld burgerschap, muziek en dans, of vroeg Engels.

Bovenstaand en meer informatie is te lezen in onze informatiefolder.

Bent u een ouder van groep 4? Check dan regelmatig de tijdlijn van Parro voor informatie over de klas en houd Facebook in de gaten voor foto’s en filmpjes van leuke activiteiten!