Welkom op de pagina van groep 4!

Groep 4 is een enthousiaste groep kinderen die graag aan de slag gaat met nieuwe informatie. Naast opdrachten uit de werkboeken oefenen we de leerstof ook graag met een spel binnen of buiten op het plein! Denk hierbij aan de getallenrij met sprongen van 2, 5, en 10, de tafels 1 t/m 12, woorden lezen en spellingsregels oefenen. Ook maken we gebruik van iPads.

Samen met de juffen wordt er hard gewerkt. Natuurlijk is er zo nu en dan ook tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld met een vrij moment of met een crea- en spelletjesmiddag.

Een fijne sfeer vinden we erg belangrijk en we zien dit als een voorwaarde om tot leren te komen. Daarom besteden we hier geregeld aandacht aan met de Kanjertraining, en natuurlijk de Coole Cactus die elke dag door een leerling verdiend kan worden.

Bent u een ouder van groep 4? Check dan regelmatig de tijdlijn van Parro voor informatie over de klas en houd Facebook in de gaten voor foto’s en filmpjes van leuke activiteiten!