Groep 5 bestaat uit 24 leerlingen en twee leerkrachten. Wauw, twee leerkrachten. Deze staan ook nog wel eens samen voor de klas. Wat een bofkonten. Deze 24 leerlingen, zijn ieder uniek. Ieder kind krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Samen zorgen wij voor een fijn groepsklimaat. We bespreken verwachtingen en geven aan als we iets fijn of niet fijn vinden. Pesten wordt besproken, maar komt gelukkig bijna niet voor. Ze helpen en zorgen goed voor elkaar. Bij ons in de klas respecteren wij elkaar. We laten ieder in zijn waarde. Een keer in de week gaan we gymen, dan hebben we soms wel 5 leerkrachten die dan lesgeven. Wat genieten de kinderen hiervan! Verder werken we in de klas vooral met coöperatieve werkvormen en de kinderen vinden het leuk om te doen.

Dylano: “Ik vind het leuk, want het werk is leuk en we helpen elkaar.’

Sem: “Ik vind het leuk, want ik vind het leuk om te leren.”

Sjors: “Ik vind het leuk, want ik heb plezier op school.”

Maud: “Ik vind het leuk, omdat ik meer dingen kan leren.”

Wilt u meer informatie? Kijk dan in de informatiefolder van groep 5.