Groep 2/3

Welkom in groep 2 en 3. Hier werken 2 juffen, juf Esther op de maandag, dinsdag en woensdag en juf Margreet op de donderdag en vrijdag.

Elke dag starten we samen groep 2 is aan het zelfstandig werken en groep 3 is aan het lezen. Tijdens dat moment heeft de juf dan tijd voor een kleine kring of verlengde instructie.
Daarna gaat groep 2 met juf Gerianne mee naar het vrije lokaal. Daar hebben zij samen een kring activiteit en kunnen lekker spelen en werken.
Ondertussen leren de kinderen van groep 3 nieuwe letters. Dat doen wij via de methode Veilig Leren Lezen. https://www.zwijsen.nl/lesmethoden/veilig-leren-lezen
We eten dan weer gezamenlijk, waarna groep 2 buiten gaat spelen en groep 3 gaat rekenen.
Om half twaalf is de klas weer compleet, groep 3 is dan zelfstandig aan het werk en groep 2 heeft een kringactiviteit met de juf.

Voor meer informatie over groep 2 kunt u kijken op de groep 1/2 pagina.

Wist je dat?
* Juf Gerianne er extra is om de juffen en de kinderen te helpen. Hierdoor kan groep 2 elke dag heerlijk spelen, waardoor groep 3 meer rust heeft tijdens het werken.
* Dat we op de maandag gym hebben van wel 3 meesters
* We I-pads hebben in de klas